fbpx
Skip to main content

Întrebări frecvente

Cum comand?

 • Vârsta minimă 18 ani, autentificare, crearea unui cont

  Pentru a putea comanda este necesara autentificarea. Crearea unui cont pe goodisrael.com este necesara pentru a ne asigura ca vindem bauturi alcoolice doar persoanelor peste 18 ani, conform legii.
  O data ce ati adaugat în coș toate produsele pe care doriti sa le achizitionati, apasati pe butonul “Finalizati comanda” fie din fereastra aparuta dupa adaugarea unui produs In cos, fie accesand cosul de cumparaturi din coltul dreapta sus si apasand butonul “Pasul urmator”.
  Va aparea fereastra de autentificare. Daca nu aveti cont, va rugam apasati “Cont nou”. Introduceti datele necesare si apasati “Inregistreaza-ma”. Continuati prin a introduce datele de facturare a comenzii si adresa de livrare. Deocamdata plata comenzii se poate face prin ramburs, la primirea comenzii de la curier, cat si online, cu cardul. Verificati corectitudinea datelor si finalizati comanda prin butonul “Trimite comanda”.

Livrare și plată

 • Cum plătesc?

  Plata comenzii se poate face prin ramburs, la primirea comenzii de la curier, cât și online, cu cardul. La suma totala este adaugata si taxa de transport de 19.95 de lei. Pentru comenzile de peste 500 lei transportul este GRATUIT.

  Plata Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

  Daca ati ales metoda de plata „Online prin card bancar” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

  – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiile on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
  – „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
 • Livrarea comenzilor.

  Comenzile sunt livrate prin Sameday, la adresele de pe teritoriul Romaniei. Vă rugam folositi ca si adresa de livrare pe cea la care puteti fi gasiti In intervalul 9-17 sau easybox – Sameday. Vezi easybox-urile Samedayvezi easybox-urile Sameday

Returnarea produselor

 • Politica de returnare a produselor?

  Good Israel face toate eforturile pentru a ne asigura că produsele livrate sunt de calitate Kosher. Specialiștii noștri selectează cu atenție și pasiune fiecare vin sau produs oferit în magazinul nostru online, stocarea și sistemul de împachetare, care protejează produsele împotriva șocurilor sau a temperaturilor nefavorabile, asigura păstrarea și transportul în condiții optime pentru a menține calitatea produselor până când acestea ajung la dumneavoastră. Totuși, dacă există probleme cu produsele comandate și doriți să le returnați, va rugăm să ne contactați pe email la adresa contact@goodisrael.com și vom face tot posibilul pentru a remedia situația.
  Comanda poate fi returnată fără nici un motiv în termen de 14 zile de la primirea acesteia.