fbpx
Treci la conținutul principal

Podgoria Hayotzer – prima podgorie înregistrată în Israel.

podgorie de vin israel

Produs vizionat recent

Hayotzer este o podgorie de familie, bazat pe calitate și pe credință că vinul este rezultatul unei arte creative și reprezintă persoana care l-a creat și locul unde a crescut fructul. Acest voiaj extraordinar este un parteneriat unic dintre unul dintre cei mai experimentați viticultori din Israel, francezul Philippe Lichtenstein și familia cea mai veche de producători de vinuri din Israel.

Podgoria a fost înființată în 1847, în Orașul Vechi al Jerusalemului. A fost prima podgorie înregistrată în Israel. În zilele noastre, după opt generații, este cea mai veche și cea mai mare podgorie de familie.


Ambiția familiei pentru calitate și talentul extraordinar al lui Philippe Lichtenstein, lucrează în armonie pentru a produce vinuri de înalta calitate, stil și valoare.


Podgoriile Hayotzer au cele mai bune regiuni pentru a crește și cultivă struguri de calitate, cum ar fi Galiea Superioară, Galileea Inferioară și Regatul Iudeii. Pe aceste meleaguri a pășit și Isus în urmă cu 2000 de ani.


Vinurile Hayotzer sunt produse în stilul “lumii vechi” franceze, cu fructe de calitate, dar cu elegantă și echilibru, fără un nivel exagerat de alcool și fără influențe inutile care ar putea altera gustul pur al fructului așa cum este el.

Detalii: www.hayotzerwine.co.il

Verificarea vârstei

Declar că am vârsta legală de 18 ani pentru a consuma băuturi alcoolice.

sau

Te rugăm să nu consumi alcool la volan!